S.C.O.R.

Modificări la Calendarul evenimentelor!

Toate județele sunt acum programate pentru constituire.

Din acest moment, planificarea evenimentelor de constituire a filialelor județene ale Corpului profesional, s-a încheiat. Au fost stabilite data și ora pentru fiecare dintre componentele procesului de constituire, depunere candidaturi, alegeri și ședința organelor alese.

Astfel, imediat după Paște sunt programate județele Tulcea, Alba, Sălaj, Dolj, Mureș, Ilfov, Vâlcea, Caraș-Severin și Mehedinți; dacă secretarii generali care au trimis adeziuni vor demonstra seriozitate și vor face efortul de a conștientiza că interesul este al lor, este posibil ca această extraordinar de ambițioasă activitate să se finalizeze la timp pentru organizarea adunării generale de constituire a organizației naționale! Spunem acest lucru deoarece sunt județe care abia au reușit să atingă pragul minim de adeziuni și, mai mult, sunt județe unde a fost necesar efectiv să ne rugăm de dumnealor, secretarii generali, ca să-și depună candidaturile pentru conducerea filialei respective! Nu înțelegem absolut deloc această atitudine, mai ales în contextul efortului pe care îl depun ceilalți secretari generali dar și noi, ca organizatori implicați cu resurse majore în acțiunea de constituire a Corpului; sperăm doar să nu ne confruntăm cu județe unde maximul de efort să se fi epuizat deja într-un … click de trimitere a formularului de adeziune!

Din păcate, județele Galați, Giurgiu, Ialomița, Hunedoara, Brăila, Bistrița-Năsăud, Brașov, Covasna, Gorj și Harghita nu au reușit să trimită nici măcar acel număr minim de adeziuni pentru constituirea Corpului Profesional. Este posibil ca în aceste județe să fie mulți colegi secretari generali care așteaptă să chibițeze de pe margine efortul celorlalți, lucru deloc onorant și onorabil! Sperăm să nu fie așa și să se alăture și ei CPSGCOR, chiar dacă mai târziu – mai bine decât niciodată! Pentru a vedea noua situație a planificării, mergeți la secțiunea „Calendar evenimente”.

Share:

Share on facebook
Share on twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *