S.C.O.R.

PREȘEDINȚII FILIALELOR JUDEȚENE A.Co.R., INVITAȚI LA EVENIMENTUL SECRETARILOR GENERALI

Președintele Asociației Comunelor din România, domnul Emil DRĂGHICI, a lansat invitația către primarii președinți ai filialelor județene ale A.Co.R. să participe la Adunarea generală de constituire a organizației naționale a secretarilor generali.

Acesta este încă un semnal cu privire la faptul că Asociația Comunelor privește Corpul Profesional ca pe întărire binevenită a forței sale de negociere cu organismele administrației centrale, în interesul comunităților locale.

Adunarea generală de constituire a CPSGCoR reprezintă un moment important pentru Asociația Comunelor din România, forța organizației noastre sporind prin alăturarea secretarilor generali, după cea a auditorilor interni, care sunt constituiți în organizație cu personalitate juridică, Asociația Profesioniștilor în Audit Public și Control Intern Managerial – APACIM. Prin urmare, vă adresez invitația de a fi alături de secretarii generali din județul dumneavoastră, prin participarea la lucrările adunării generale de constituire a CPSGCoR, în spiritul promovat de Asociația Comunelor din România – „Primarul și secretarul general, un tot unitar” – se specifică în invitația lansată de președintele Emil DRĂGHICI. Bineînțeles că ar fi de dorit ca la eveniment să participe cât mai mulți secretari generali, ca expresie a interesului pentru propria organizație și pentru a demonstra seriozitatea demersului.  

Share:

Share on facebook
Share on twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *