S.C.O.R.

Trei zile de curs intensiv: despre greșelile frecvente în aplicarea Codului administrativ, GDPR și Monitorul Oficial Local

Invitație la ULTIMELE WEBINARII 2021

Din cauza pandemiei, participarea la cursuri în forma clasică este, din nou, imposibilă! Pe de altă parte, nevoia de formare profesională este în creștere, pe toate palierele administrației publice locale – o cauză fiind legislația din ce în ce instabilă, uneori chiar incoerentă și adoptată fără respectarea normelor de tehnică legislativă. Pentru a rezolva cât de cât situația, Faxmedia lansează ultimele 2 mari webinarii ale anului 2021. Temele abordate sunt de maxim interes și abordează probleme controversate din Codul administrativ, greșelile frecvente în aplicarea GDPR precum și utilizarea Monitorului Oficial Local ca instrument în standardizarea și optimizarea procesului emiterii actelor administrative. Webinariile sunt susținute de către dl. Emil DRĂGHICI, dl. Mihail-Petrică MARCOCI și dl. Ionel-Răzvan FLOREA. Participanții vor primi certificat de participare în conformitate cu prevederile Codului administrativ dar și un atractiv pachet de curs format din suport de curs tipărit, organizer, calendar de birou, agendă, stick de 16Gb, pixuri, îndrumar legislativ – totul în geanta cursantului – dar și acces la cursul video „Administrația publică locală de la A la Z”.

PACHETUL DE CURS POATE FI COMANDAT ȘI FĂRĂ PARTICIPAREA LA WEBINAR, FIIND UN CADOU UTIL DE SĂRBĂTORI PENTRU ORICE FUNCȚIONAR PUBLIC!

Mai mult, Faxmedia oferă și un BONUS substanțial pentru instituțiile care comandă mai multe pachete de curs: o TABLETĂ LENOVO Yoga Smart Tab 10.1”FHD. Toate detaliile le găsiți în documentele atașate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Precizare:
CPSGCoR își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Corpul profesional roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, corpul profesional va modera comentariile, renunțând la cele pe care le consideră nepotrivite.