S.C.O.R.

ADUNAREA GENERALĂ DIN VARĂ: NE-AM ASUMAT RISCUL, ÎNSCRIERILE POT CONTINUA!

29 iunie – 4 iulie 2022, Hotel Delta, Jupiter

Termenul limită pentru înscrierile la Adunarea Generală a Corpului Profesional al Secretarilor Generali a fost 15 aprilie. Până la data respectivă, erau înscriși mai puțin de 90 de participanți, adică un procent de numai 4,7% dintre membrii Corpului!
Cu acest procent, era clar că nu putea vorbi despre o Adunare Generală și, cu toată sinceritate, la termenul-limită, prima opțiune a fost anularea evenimentului (deoarece, în cadrul adunării generale, are loc și alegerea organelor de conducere ale Corpului profesional al secretarilor generali ai comunelor din România; ca să fie valide alegerile, este necesară îndeplinirea cvorumului). Ca să fiu bine înțeles: nu Faxmedia stabilește termenele-limită! Dacă ar fi doar după noi, am lăsa înscrierile să curgă până-n ultima zi de dinaintea evenimentului dar industria hotelieră nu funcționează așa, mai cu seamă anul acesta, când instabilitatea prețurilor este maximă! Hotelul vrea să știe pe ce se bazează, locurile neocupate de cineva sunt transferate din timp la agenții – și se pare că, după restricțiile din pandemie chiar există o cerere mare pentru locuri pe Litoral – tarifele suferă modificări de la o săptămână la alta! Siguranța locurilor și a tarifului pentru un eveniment este dată numai de PLATA INTEGRALĂ a pachetelor comandate. Ei bine, până la urmă ne-am spus că nu pot fi secretarii generali chiar a cincea roată la căruță și că, probabil, prinși cu ale dumnealor, și-au zis că se înscriu, dar mai încolo și că, dacă mai au timp la dispoziție, chiar o vor face! Așa că Faxmedia și-a asumat riscul și a achitat integral 150 de pachete pe data de 18 aprilie. Acum… sperăm că nu am greșit și că secretarii generali chiar vor să demonstreze că sunt o forță coerentă și că se vor întruni la prima adunare generală organizată statutar! În concluzie, înscrierile continuă, locurile sunt asigurate (desigur, în limita celor 150 de camere plătite deja), tarifele rămân neschimbate! După – și dacă – epuizarea acestor locuri, orice înscriere se va verifica cu hotelul – dacă poate să ne mai dea, bine, dacă nu are disponibil, asta este! Așadar, cine chiar are de gând să fie prezent la eveniment, să nu lase pe mâine fișa pe care o poate transmite astăzi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Precizare:
CPSGCoR își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Corpul profesional roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, corpul profesional va modera comentariile, renunțând la cele pe care le consideră nepotrivite.