S.C.O.R.

La ce curs mergem anul acesta?

Faxmedia a publicat Grila Programelor de Formare Profesională 2022

Acum chiar aveți de unde alege! www.faxmedia.ro

Faxmedia a publicat programul anului 2022, aferent cursurilor de pregătire profesională pentru administrația publică. După doi ani în care restricțiile generate de pandemie au restrâns drastic participarea fizică la formarea profesională, acum putem reveni la formula clasică a cursurilor, unde funcționarii publici pot asculta dar și discuta direct cu formatorii.

Domeniile și tematicile cursurilor propuse de către Faxmedia sunt în concordanță cu ORDINUL Președintelui ANFP nr. 234 din 21 martie 2022, pentru stabilirea domeniilor prioritare de formare și perfecționare profesională și a tematicii specifice programelor de formare și perfecționare profesională a funcționarilor publici; de asemenea, certificarea pe care o oferim cursanților noștri corespunde prevederilor Art. 482 f) din Codul administrativ.

Programele de formare profesională vor fi susținute de lectori cu vastă experiență profesională practică în lucrul cu funcționarii publici; evităm intenționat colaborarea cu lectori tobă de teorie dar care nu au practica domeniului public; mai trebuie notat faptul că, spre deosebire de alți furnizori de pe piață, lista principalilor lectori cu care colaborează Faxmedia nu este „secretă” și poate fi consultată pe www.faxmedia.ro.

Este important de reliefat și faptul că peste 60% dintre cursuri sunt „tehnice”, adică abordează problematici de specialitate (cum ar fi impozitele și taxele locale, legislație, proceduri, Codul administrativ, registrul agricol, starea civilă, evidența populației, sistemul de control intern, auditul public intern ș.a.m.d.); desigur, am inclus și suficiente programe de management ori de dezvoltare personală dar considerăm că, până una-alta, după acești doi ani de semi-izolare, este nevoie mai mult și mai întâi de o reîmprospătare a cunoștințelor de specialitate; din propria experiență am constatat că aplicarea legii se face de multe ori după ureche, că „așa a spus cutărică” (cutărică cu funcție mare, desigur), că „așa interpretez eu” (fără să fie coroborate prevederile din legile aplicabile sau, deseori, măcar din articolele aceleiași legi…).  

Cu privire la condițiile de cazare și de masă, Faxmedia a selectat și verificat cele mai bune hoteluri și a pregătit cele mai bune condiții de masă (all-inclusive ori, acolo unde masa se servește cu cont de masă, acesta este substanțial); păstrăm în continuare facilitățile pentru însoțitor cu care v-am obișnuit în toți anii precedenți.

Tariful de curs este practic neschimbat din 2018, în condițiile în care toate prețurile au luat-o razna și în condițiile în care nu abandonăm calitatea la cursuri! Am considerat că, acolo unde depinde de noi, meritați să strângem noi cureaua, nu dumneavoastră! Din păcate, nu același lucru îl pot spune despre tarifele serviciilor hoteliere, care s-au umflat enorm! Am negociat și aici însă și pot afirma că vă oferim prețuri bune, pe care nu le găsiți la agenții, lucru verificabil (atenție, subliniez și acum, nu comparați cu ofertele last-minut și vedeți și condițiile de masă când faceți comparații…).

Suntem alături de dumneavoastră de aproape 20 de ani și cred că am demonstrat seriozitate și calitate în ceea ce facem. Abia așteptăm (eu și întreaga echipă a Faxmedia) să vă vedem la cursuri! Până atunci, să fiți sănătoși și să vă meargă totul bine!

Grila o puteți descărca de pe www.faxmedia.ro iar pentru detalii nu ezitați să ne contactați la e-mail: office@faxmedia.ro, telefon: 0372-032.313 (centrala), fax: 0372-032.340.

Mircea-Alexandru MATEI

Directorul general al Grupului Faxmedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Precizare:
CPSGCoR își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Corpul profesional roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, corpul profesional va modera comentariile, renunțând la cele pe care le consideră nepotrivite.