S.C.O.R.

Adunarea generală a Corpului Profesional al Secretarilor Generali

02 – 04 iunie 2021, Hotel Rin Grand, București

Au început înscrierile pentru participarea la Adunarea generală a Corpului Profesional al Secretarilor Generali ai Comunelor din România.

Evenimentul se va desfășura, timp de 2 zile, în sala „București” a hotelului Rin Grand din Capitală și reprezintă punctul culminant al unui adevărat maraton organizatoric. Practic, în numai două luni, s-a reușit atragerea a peste 1.369 de membri în CPSGCoR și constituirea a 38 de filiale județene, din 41 posibile (unele sunt încă în proces de constituire dar vor fi gata pentru adunarea generală); este de remarcat că intenția constiturii acestui organism reprezentativ pentru administrația publică locală din România datează din anul 2006, adică de 15 ani!

La adunarea generală, unde se va constitui organizația națională a Corpului și se vor alege organele de conducere, pot participa doar secretarii generali membri ai unei filiale județene a Corpului Profesional; tot în cadrul adunării generale se va aproba și Regulamentul de organizare și funcționare al CPSGCoR, un document foarte bine cântărit, cu adevărat unic prin prevederile sale și adaptat perfect la era digitală – un astfel de regulament este, de departe, un model pentru organizațiile neguvernamentale – și nu ne referim aici doar la cele din sfera administrației publice! Ultima formă a proiectului de regulament este gata și poate fi descărcată.

Evenimentul este organizat de către Faxmedia, principalul furnizor de formare profesională pentru administrația publică, partener de organizare al A.Co.R.. De altfel, Faxmedia este cea care s-a implicat cu resurse logistice și umane pentru întreaga acțiune de constituire a CPSGCoR și va continua să fie alături de cei care doresc să contribuie la clădirea unei organizații puternice a secretarilor generali.
Deși participarea este liberă, pentru toți membrii Corpului, numărul de locuri este limitat – prin urmare, cel mai bine este să transmiteți fișa de înscriere chiar astăzi, pentru a fi siguri de rezervarea locului.

Participanți înscriși:

Florentin BIBICĂ

  • Comuna Hamcearca

Județul Tulcea

Daniela-Corina OPRIȘAN

  • Comuna Crișan

Județul Tulcea

Cornel DITCOV

  • Comuna Sarichioi

Județul Tulcea

Violeta-Georgiana SILAI

  • Comuna Jurilovca

Județul Tulcea

Violeta-Georgiana SILAI

  • Comuna Jurilovca

Județul Tulcea

Share:

Share on facebook
Share on twitter

Un răspuns

  1. Comisiile de disciplină reînființate prin completarea cod administrativ.,Secretarii retrogradați in aparatele de specialitate,cei din comunele cat 3 ,au un salariu net de 3500 lei și nubeneficiaza de indemnizația de hrana.Cetateanul vedeta Drăghici Emil are că obiectiv acordarea indemnizației speciale in raport cu numărul de mandate conf.art.210 cod administrativ.Doar festivism, manipulare și dezinformare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Precizare:
CPSGCoR își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Corpul profesional roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, corpul profesional va modera comentariile, renunțând la cele pe care le consideră nepotrivite.