S.C.O.R.
3,5%impozitcpsgcor

3,5% din impozit pentru ACoR – CPSGCoR

Dragi colegi secretari generali ai filialelor Corpului profesional, am obținut azi contul dedicat, separat, al CPSGCoR, deschis la Raiffeisen, în numele ACoR – asociația care deține personalitatea juridică necesară primirii cotelor de 3,5% din impozitul pe venit.
Știți că, prin ROF-ul nostru, avem dreptul la cont separat, dedicat, pe seama ACoR.
Știu că mulți dintre colegi au depus deja declarația D230 în favoarea altor entități, dar mai cred că suntem destui care mai putem ajuta cu acest mărunțiș activitatea Corpului profesional.
Vă transmit în continuare formularul precompletat cu datele ACoR și contul nostru.
Vă rog să facem un efort de mobilizare în rândul colegilor din județ, care, la rândul lor, pot mobiliza și alți colegi din primărie.
Ca să simplificăm la maxim efortul colegilor, în privința procedurilor, vă propun să alegem varianta în care declarația se colectează de către președinții filialelor și vom depune doar un centralizator cu datele aferente, aceasta fiind cea mai simplă procedură.

Pentru încărcarea optimă a declarației, recomandarea noastră este să aveți ultima versiune de Adobe Reader instalat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Precizare:
CPSGCoR își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Corpul profesional roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, corpul profesional va modera comentariile, renunțând la cele pe care le consideră nepotrivite.