S.C.O.R.

Transmiteți fotografia pentru legitimație!

Începem emiterea cardurilor de membru

Pentru că ne-am asumat să sprijinim procesul de constituire a CPSGCOR, o facem până la capăt!
În acest context, un lucru important este legitimația de membru al Corpului, documentul prin care secretarul general se legitimează ca fiind parte din această organizație profesională. Intenția noastră este să înmânăm legitimațiile pentru toți membrii Corpului la București, în cadrul adunării generale – un reprezentant al fiecărui județ va primi cardurile pentru toți colegii din județul respectiv, urmând ca acestea să fie transmise colegilor de către președintele filialei județene.
Am început să lucrăm la emiterea legitimațiilor – timpul este destul de scurt pentru cele peste 1.500 de carduri personalizate și este nevoie de mobilizarea dumneavoastră:

TRANSMITEȚI-NE FOTOGRAFIA PENTRU LEGITIMAȚIE! TERMENUL PÂNĂ LA CARE AȘTEPTĂM ACEASTĂ FOTOGRAFIE ESTE MIERCURI, 26 MAI; DUPĂ ACEASTĂ DATĂ TRECEM LA PRINT, AȘA CĂ, ACOLO UNDE NU VOM AVEA FOTOGRAFIA, VA TREBUI SĂ EMITEM LEGITIMAȚIA CU UN CHENAR GOL.

Puteți face poza și cu telefonul mobil – de preferat însă să nu fie „selfie” ci să v-o facă cineva; Foarte important: vă rugăm să faceți fotografia la un perete alb, nu cu tot felul de „decoruri” în spate!

Fotografia se transmite la:

fotografie@secretarigenerali.ro